Değerli Ziyaretçilerimiz ve Müşterilerimiz.
Son zamanlarda artan dolandırıcılık olaylarına bir yenisi daha eklenmiştir. Bugün duyarlı bir müşterimizin haber vermesi üzerine tespit ettigimiz bu dolandırıcı Facebook sosyal paylaşım sitesini kullanarak insanları dolandırmaktadır. Facebook Hesabı ve gamegold-samidemir@hotmail.com MSN adresini kullanan bu şahısa dikkat etmenizi önemle duyururuz.
Hizlipremium.NET in kullandığı msn adresleri sadece satis@hizlipremium.net ve bayi@hizlipremium.netdir tek resmi web sayfamız www.hizlipremium.net dir bunların dısında herhangi bir adresle ilişkimiz yoktur. Facebook veya benzeri sosyal ag ve forum sitelerinden satışımız kesinlikle yoktur lütfen bu tarz şeylere inanmayınız. MSN adreslerimiz kesinlikle onaylanmıştır.
Eğer " deneme@hizlipremium.net ( Bu Eposta Adresi Doğrulanamadı ) " gibi bir msn adresi ile karşılaşırsanız bu eposta adresi bizim tarafımızdan onaylanmamış ve kesinlikle bir dolandırıcı tarafından kullanılıyor demektir. Bu ve buna benzer örnek msn adreslerine dikkat ediniz.

|